plotare afise

Plotarea sau printarea de mari dimensiuni se realizeaza cu un utilaj tipografic specializat conectat la un computer. La plotter se imprima prin procedeul de plotare toata gama de printuri indoor si outdoor large format: postere, autocolante, reproduceri de arta pe canvas,  bannere, mesh-uri, postere, copertine, mesh-uri, reclame de tip panou, city-light, back-light, totem, steaguri, etc
Se pot imprima pentru Indoor cu un echipamente de plotare cu jet de cerneala, color, hexacromie, cutter automat inclus si cu o rezolutie de 1200x600dpi. Dimensiunile media suportate sunt latime 1500 mm, lungime maxima coala 1.6 m si lungime maxima rola 91.4 m. Pentru Outdoor se utilizeaza un echipament de 1700 mm latime, rezolutie 720 dpi. Printurile care se realizeaza in mod curent pentru Indoor si Outdoor sunt:

postere

autocolante

reproduceri de arta

window-graphics

bannere

autocolante

mesh-uri

afise A1 si A0

copertine

backlight

Cu ajutorul celorlalte echipamente tipografice, la tipografie se efectueaza si lucrari de tipar digital (de dimensiuni mai mici) si tipar offset (tipografie clasica). Pentru alte lucrari si de tipografie offset, plotare, tipar digital, serigrafie, machetare, prepress si postpress este disponibila o lista completa de servicii tipografice, iar contactind echipa se pot afla toate detaliile tehnice si preturile.