tipar digital

Tiparul digital permite realizarea tipariturilor foarte rapid si direct de pe computer, fara a mai fi nevoie de placi tipografice sau de timp pentru montaj. Astfel a aparut si si conceptul de tipar digital in regim de urgenta, deoarece cu o tipografie digitala lucrarile se pot tipari intr-un timp foarte scurt, in decurs de citeva ore.
De exemplu, pentru o comanda de citeva sute de pliante A4 fata-verso si full-color transmisa dupa-amiaza, tiparirea se face in decursul noptii iar pliantele se pot ridica a doua zi la prima ora de la tipografia digitala din Bucuresti.
Un alt mare avantaj fata de tiparul clasic il constituie si posibilitatea de a tipari tiraje mici la un pret foarte convenabil (tiparul digital mai este cunoscut si ca tipografie de tiraj mic) si chiar foarte mici, chiar si intr-un singur exemplar!
Aceasta metoda este insa rentabila doar pentru tiparirea de tiraje de pina la 450-500 de exemplare. Pentru tiparirea de tiraje mari, de peste 500 de exemplare, este mai avantajos tiparul offset, unde comenzile trebuiesc facute in avans cu citeva zile.

servicii tipar digital

Cele mai des solicitate servicii de tipar digital la tipografia noastra sunt cele din lista de mai jos. Comenzile se pot prelua si online.

carti de vizita

pliante

foi cu antet

autocolante

mape de prezentare

brosuri

cataloage

carte

afise SRA3

laminare A4 si A3

legitimatii

Tipografia digitala efectueaza gama completa de servicii tipografice, precum plotare (print digital de mari dimensiuni) si tipar offset (tiparul clasic de mare tiraj) Pentru alte lucrari de tipografie, serigrafie, machetare, prepress si postpress este disponibila o lista completa de servicii tipografice, iar contactind echipa se pot afla toate detaliile tehnice si preturile.